miguello, racja, o tym nie pomyślałem albo zadziałały przyzwyczajenia z polówki 6nki gdzie nawet ET15 włazi po małym przyklepaniu rantów wewnętrznych Zachowałem się jak nastolatka to się więcej nie powtórzy :wink:
[O1] Opóźnienie gaśnięcia lampki wewnętrzenej - nie zawsze d
Zwiń
X
-
[O1] Opóźnienie gaśnięcia lampki wewnętrzenej - nie zawsze d
Otóż raz moja lampka wewnętrzna gaśnie z opóźnieniem, a innym razem zaraz po zamknięciu drzwi. Nie ma reguły kiedy jak działa. Co jest? Ktoś mi kiedyś napisał o module komfortu, ale ja zapytam: czy w O1 jest przekaźnik opóźniajacy gaśnięcie tej lampki? Jeśli tak, to gdzie on siedzi?
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Otóż raz moja lampka wewnętrzna gaśnie z opóźnieniem, a innym razem zaraz po zamknięciu drzwi.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Re: Opóźnienie gaśnięcia lampki wewnętrzenej - nie zawsze d
Zamieszczone przez Agamek12czy w O1 jest przekaźnik opóźniajacy gaśnięcie tej lampki? Jeśli tak, to gdzie on siedzi?
Zamieszczone przez Agamek12Otóż raz moja lampka wewnętrzna gaśnie z opóźnieniem, a innym razem zaraz po zamknięciu drzwi. Nie ma reguły kiedy jak działa. Co jest?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Kluczyk wyjęty, wychodzę z samochodu i trzaskam drzwiami (nie zamykam ich kluczykiem, pilotem, itp.)A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
Komentarz